gästbloggning

hum, jag har fått en fett förtroende av roy, känner mig speciell..

om ni skrollar ner och läser de näst nyaste inlägget, ser ni, att roy trodde han skulle vinna 8 mille som han fick i reklam, och pengarna stog dessutom i euro. asså, roy, du vet att jag aldrig kommer sluta reta dig för de här? för en gångs skull har du visat dig mer dum än vad jag är! jag vill bara säga ; TACK GUD!
sen så har jag kommit undefund med att roy är V Ä L D I G T rädd för små insekter och flugor, shit, man känner sig som en jättemamma när man ska skydda han mot små kryp :D , men de e okej roy!
sen så ville ja bara säga till dig( roy ) att ja alltid finns för dig :D

Guy Love <3

Tack för bakgrundsmusiken, Chriszy. Själv var Becka för lat för att ropa på brorsan för bloggens och den goda sakens skull.
Den här låten uttrycker verkligen vänskapen som alltid kommer att finnas mellan mig och min käre vän, Felix.

"Let's face the facts about me and you, a love unspecified. Though I'm proud to call you chocolate bear, the crowd will always talk and stare.." (8)
I LOVE YOU BIG GUY <3 *emotional*

Roy ~


Roy, the Milliondollar-MAN

Nu på sena dagar så har jag fått en kusin..
Lika stort som mitt huvud O.o

Ännu en liten stackare att mobba när man känner sig nere, HÄHÄHÄ.
Skämt å sido, men alltså seriöst, jämför mitt huvud med ungen. I am going to take care of you, my gal, I sure will :)

Igår var jag på väg att bli miljonär.
Det var så att jag satt och sket, och jag letade efter något bra att läsa. Jag hittar två likadana fancyfancy brev, och roffar åt mig dem.
"Congratulations, your ticket number matched the drawn balls somewhat. You have won 816 560, 00 euros, and are one among seventeen other international winners.
Blablabla, "du måste ta ut pengarna innan slutet av juni."
SHIT, tänkjte jag och började planera grymt stora shoppingrundor på dirr.

Meeen, får senare reda på att det bara är en massa hycklare från Spanien som lurar på pengar. Alla drömmar krossades :/.
Måste tröstäta choklad, BRB.

Roy ~


Du är hej och skepp ohoy du är soda-streamad..Mjölk?

Ni har ju alla hört Björn Gustafssons låt om Carina Berg. Ja iaf i den sjunger han om "sodastreamad O'boy" Och en tråkig dag fick jag för mig att försöka mig på detta. jag tänkte "det är väl bäst att Sodastrema mjölken först, tjaaa ni ser ju hur det gick med det...
image10
Detta hände hos me grandpa and grandma, och för att dom inte skulle märka att jag slösat på så mycket mjölk som det hade krävts för att göra detta, så hällde jag tillbaka den streamade mjölken i paketet... Min farfar komenterade senare att mjölken smakade .. underligt (kolsyrad mjölk fan tror ni) han vart så sur att han faktiskt tänkte gå tillbaka med den, och stämma ICA för att dom säljer gammal mjölk, haha, Stackars farfar :D

>Fäliz<


just a bunch of AR-TARDS!

Hahaha, fick för nån timma sen så fick jag ett meddelande från min kusin Robin, som jag vidarebefordra till några old pals (med comviq ofcourse, you know me - cheap as a Jew ^^ ).
Meddelandet löd:
"Idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklingsstörd-dagen. Så skriv till en efterbliven vän som jag just gjort. Det värmer."

Det roligaste svaret var fan från Sara Österberg, min förra klasskamrat:
"vem är du och menar du att jag är efterbliven?"
Seriöst, svaret hon skickade (strax ovan) explains it all, Seek help :) really advise you to if you didnt get the message.

Juste, var ute på landet med några den här helgen, jag umgicks med Max och Totte - mina pals. Hade jäkla kul,typ som att vi bastade i några timma.
Asfräsch bastu, den hade typ egen terrass + brygga. Som ni vet så regnade det och var skitkallt, men jag var bara tvungen att hoppa i vattnet, och folks, det var skitkallt bara att vara ute i det vilda. Menmen hoppar i gör jag, och drabbas av panik genast. Jag sprattlar direkt vid kontakt med vattnet och försöker flyga så långt ifrån vattnet som möjligt, jag gör ving-liknande rörelser med armarna och benen. Jag känner hur hela kroppen vibrerar och skakar häftigt, (shit, nu i efterhand så tänker jag att jag verkligen inte vill ha epilepsi >.< ) fast kommer upp ganska snabbt. Då RUSHAR JAG MOT BASTUN, allting som var i min väg brydde jag mig inte om, det viktiga var att jag skulle in i bastun.
I bastun så frös jag fortfarande, dröjde ett par minuter tills jag kände mig varm och redo att pusta ut.

Mycket biljard blev det också. Jag vann inte en endaste gång mot Max. He was the rulin' champ. Till slut tänker jag "med ett vad kanske jag lirar bättre.." Därför säger jag till Max "den som vinner nästa omgång får kontrollen till stereon + radion. 
Fyfan aldrig att jag tänker så igen, Max vann igen (kom inte precis som en överraskning) och tvingade oss att genomlida timmar av biljard ackompanjerat av klassiskt och countrymusik. DIE FAGGOT! vi får se hur bra du är på biljard utan dina händer >:).

Mot kvällen, typ vid två så bestämde vi oss för att chilla i huset (tvåvånings-hus, Fkin HUGE) i vardagsrummet.
Även om det var på landet så fanns det mer än bara bonn-tv.
Men fan, inte ska vi wasta kvällen på sånt skit när vi kan ha mycket mer kul?
"Vi busringer.."
Slutade med att vi ringde alla vi kände för att utsätta dom för "What is love" med David "Hoffan" Hasselhoff. Stackars satar som vaknar mitt i natten av att mobilen ringer och hör David Hasselhoff ta ton: "WHAT IS LOVE, BABY DONT HURT ME.." (8) Jag skulle helt seriöst se i rosenrött och bli stor&grön.

Nu när Syrien-resan börjar närma sig så kommer vi på att vi måste ta en och annan spruta. Vi tagga på torsdan till vårdcentralen i Storvreten, men stekaren som gav oss sprutorna sa att det inte gick att betala med kort - FKIN FAIL.
Felix får sina sprutor, the damn lucky bastard, och vi drar hemåt på dirr. Då minns Felix senaste gången vi tog sprutor, med vår gamla klass, 9D.
Alla hade tagit sina sprutor och sa att de hade ont i armarna. Alla förutom Felix förstås, the manliest of them all. "Jag har inte ont". Då får jag för mig att ge iväg en punch mot stället han tagit sprutan *SMACK*
"Haru ont nudå?"
%#@£! "

Roy ~

Psykfallet :D

image8
Tjejen tittar nervöst på sin kompis till höger och vet inte om hon ska skratta eller gråta, hennes kompis och jag kollar på varandra och har svårt att hålla oss för garv.
efter en stund ber han henne om hennes mobilnummer,  hon säger att hennes mobil är trasig och svarar med:
- Varför ljuger du? du trampar på mitt hjärta"
Han ger henne sin mobil och ber henne lägga till sitt nummer.
Hon sitter länge med mobilen och kollar på sin kompis (som fortfarande fnissar)  och sedan ut genom fönstret och kollar vilken station vi kommit till. De ska av i tullinge och när hon ser att vi är i stuvsta suckar hon. långt kvar. Han ser otåligt på henne och tillslut börjar hon skriva in ett nummer. När han ger tillbaka honom hans mobil så säger hon att hennes mobil är trasig och att han inte ska ringa. Han lyder itne rådet och ringer ändå.
Plötsligt börjar hennes kompis mobil ringa(tjejen mitt emot mig) det är ett okänt nummer och hon fattar att hennes kompis gett honom hennes nummer! Nu börjar jag asgarva! fats jag låtsas snabbt att jag läst ett roligt sms på min mobil :p Killen blir nästan arg och ger henne sin mobil på nytt och säger:
-Nu jag vill ha rätt nummer! med en nästan hotfull ton.
Hon har inget val och ger honom sitt nummer.
Det fortsätter att pratat en stund till, han frågar massa saker och hon ger korta svar tillbaka.
Helt plötsligt säger han
-Du finns i mitt hjärta och en dag kommer jag att finnas i dittt" han smeker henne sedan på kinden snabbt.
Hennes kompis asgarvar och tjejen till höger börjar se riktigt rädd ut och killen fortsätter prata:
- Jag vill med dig. Och jag vet att även du med ditt hjärta vill"
Hon vågar inte fråga vad han menar med vill utan hon ler bara nervöst.
han fortsätter att komma med skumma komentarer och smeker henne då och då. hennes kompis ligger nästan på golvet och gråter av skratt. I tullinge skyndar dom sig av.
Mannen vänder sig snart åt ett annat tjejgäng och säger hej till en av tjejerna. av ren artighet svarar hon.
efter en stund så tar han henne på låret och säger
-Allting tar sin lilla tid"
Och här går jag av och andas ut efter att ha hållit mig för skratt i 20 minuter. Jag vet inte om han var pykiskt sjuk eller hade förlorat ett vad, men det var något fel iaf, men jag takca honom för att han gjorde så att min tågresa kändes kort, och det var länge sedan ja hade så kul åt en främling :D

>Felixen< !~

Back to what I was

Sitter här och pluggar kemi som om vore avrättning på g. Måste fan säga, kemi är kul, speciellt med en så speciell lärare som Mr Freerks. Vi snackade nyss, han satt i bilen och var på väg nånstans med barnet (hörde skrik i bakgrunden), "Mr Freerks, whenever you need a babysitter, you have my number".

Mitt i allt kemipluggande hör jag fotsteg towards övervåningen (jag är där, i Evys rum becuz of the location of the computers). "HOLY SHIT*gettin paniced*"
Ropar åt Evy, som visar sig vara bakom mig: "Vilka är här?"
"Det e bara mina polare, alice, carro och sebrin."
*Roy svär och förbannar Evy* - "Kunde du inte ha varnat mig?"
Av alla jaevla dagar då man sitter vid datorn i bara kallingar, så var jag tvungen att ta på mina undangömda och på sistone väl oanvända BjörnBorg-string, (Endast ppl från förra klassen kommer ihåg, tack gode Gud). just den här jävla dagen.
Must comfort-eat.. chocolate *dreggel*.

Roy ~

Ammo Hadid

Please people, ni FÅR kommentera saker jag skriver. Won't kill U and that is a promise. Det känns nice att få respons och feedback, går alltid att förbättra det perfekta :)

Aja, iochmedatt vi reser till Syrien så tänkte jag dra upp en händelse som gav släkten ett smeknamn till mig. Jo, det var så att senaste gången jag var i Syrien så gymmade jag, (kanske inte konstant, men ett par gånger i veckan räknas ändå) jag gymmade på min kompis' (Syriens starkaste man, *host*anabola*host*) gym. Jag fick alltid hjälp med att hitta dit av Adam, en polare&släkting, som alltid ville hitta på något på kvällen.
Därför brukade vi alltid efter ett gympass dra på ett café - Domino. Min morsa är nära vän med stekaren som äger stället, därför var det just så speciellt att vara på det stället och röka vattenpipa. Thazz right Felix, precis vad vi ska göra.

Den här gången skulle jag och Gabi, min morbror (som ska råtrimma och styla till min bil när jag får en ny :D), dra till caféet. Efter typ en tiominuters-promenad så börjar vi fatta att vi är helt jaevla lost. "Gabi vafan, du har bott här i dina unga dar".
"Whattafakk Roy, jag var sex.. "
Det första jag gör är att fråga två ugly bryydar som gick förbi oss, "Whena hadid?", alltså "stål, vart?"
Hadid betyder också gym på arabiska, just därför repeterar jag frågan tio gånger.
"Esh tqol?" (Vad säger du?) svarar en av dom.
Då börjar jag göra handrörelser som om jag höll på med hantelpress/bicepscurl och fortsätter med bänkpress när de ännu inte förstått vad fan jag menade.
Gabi, som talar flytande arabiska, valde att spela dum för att få mig att skämma ut mig ännu mer.
"Hadid" börjar jag nästan gråta ut medan jag djupt inne tänker " fan vad korkade dessa araber är".
Tack vare att vi hela tiden drog till caféet efter gymmet så lärde jag mig vägen dit från gymmet.
Aja, jag gav upp till slut och sa samma sak som jag säger nu till er:
"Tha schoofkon o nos" - Vi ses senare och en halv till (fråga inte mig, nåt korkat uttryck för att mena mer än bara "vi ses senare" - ännu en sak Gabi lärt mig).
Släkten har alltid retat mig för det, och frågar mig när jag ska ragga på två ugly araber genom att snacka "hadid".
1 thing added to "What I regret in my life"-list.

Roy ~


Farre the Fuckface

Tycker synd om er som läser den här bloggen, två tråkiga liv makes an even sicker blog än normala. Nejmen att ni läser blogg istället för att vara ute i solen och få den där färgen jag kan döda för. Anyways...

Hehe, fan nu börjar längtan efter sommaren vakna upp. Det är så jävla skönt att tankarna hela tiden flyr till Syrien, morsan har fått biljetterna nu och den där tolvtimmars-resan på bussen från flygplats till huset närmar sig (Felix får då god tid på sig att hinna studera Syriens landskap ;) ).

Fy fan, idag på kemin ville jag spy tusenfalt. Det finns en liten skit i klassen som är så jävla otroligt äcklig, "Farre the Fuckface". Han nådde nya höjder idag på kemin.
Han började med sin minutliga rutin att krafsa döda celler från moroten, sedan stoltserade han med "bytet"; "Kan du?*blinkblink*". Jag tänkte då att en kraftig käftsmäll a lá Roy hade passat hans ena ansiktshalva. Anyway, svårt att tro men han var då ännu inte klar med äcklandet. Han sulade de gigantiska snorkråkorna mot Elsa, och en stor en fastnar i håret. Jag vill skrika, men vi hade ju trots allt lektion med Mr Freerks, vår skolas egen Shrek (återkommande anfall av både snällhet och ADHD, fast i grunden är han en "ferocious beast"). Aja, Emelie märker att det finns något i Elsas hår, medan Farre ber mig knipa igen om saken. Usch för den, Farre, and DONT FKIN TOUCH ME AGAIN!
Tack gode Gud att just den kemilektionen inte var obligatorisk, man fick dra ifall man ville - och det gjorde jag. Jag behövde frisk luft, och det fort som fan.

Nu när solen är här är jag på mitt bästa möjliga humör. Jag följer random people i skolan med min gura och sjunger&spelar lovesongs för dom. Jag kan lova att alla tycks uppskatta det jag har att erbjuda :)
Jag drar nytta av våren. Jag har sagt till musikläraren att jag inte kan framföra några sånger på grund av pollenallergi; "jag har en väldans ont i huveeet, kan nog inte sjunga idag. Jag lovar, nästa musiklektion ska jag ta tredubbel medicinering." Funkar varenda jaeeevla gång!

Slutligtvis vill jag bara säga; THANKS ALOT SANAA FOR FORGETTING ME, YOUR MOST PRECIOUS ONE </3 Maneli du är också delvis skyldig, don try to get away with it.
Och slutklämmen; Valther, du har fan lika dålig tidsuppfattning som min morsa. När vi bestämmer att du ska ringa vid tretiden så betyder inte det halv sex. U need to work on it.

Ciao for now. Roy ~

Så gick det till när jag fick reda på att min bästa vän var bög..

Jag vaknade imorse hemma hos farsan(eftersom jag gick och la mig där), och kollade ut genom fönstret. Solen log mot mig. Jag kisade när jag kollade på den, och log tillbaka. Jag sov väldigt väl, trots den hemska veckan och Sveriges förlust mot Ryssland i slutsekunderna.  Antagligen för att jag var måttligt trött efter gårdagens arbete på McDonalds. Hemskt var det att behöva arbete när det var så vackert väder utanför. Iaf så gick vi ner till en brygga vid mälaren någon km från lägenheten, Jag, pappa, Elisabeth(pappas flickvän),Linda(Elisabeths dotter) och Rikard(Lindas pojkvän, sambo?). Solade i typ 3 timmar (blev fan rätt brun) tänkte bada men vattnet som skvätte på mig när båtarna åkte förbi sa åt mig att det inte var någon bra idé.
Några timmar senare hemma i tumba så var det käk, oturligt nog samma mat som jag ätit hos farsan... Skillnaden var att jag fick sallad hos mamma :p
Nu är det uppehåll i Allsvenskan och min hjärna kan förhoppningsvis koncentrera sig på andra saker. Ja, i min depression har jag faktiskt blivit duktigare på vissa plan som tex: Jag äter inte godis, chips, bakelser och jag dricker inte läsk el dyl. Jag har kommit igång med löpandet (har sprungit 3 ggr den här veckan) och i fredags spelade jag basket efter skolan i 2 timmar, jag och grabbarna från klassen mötte några blattar, dom spelade ut oss fullständigt, men vi gjorde ofta turaktiga mål iaf, efetrsom dom försökte leka för mycket :p Det var roligt iaf och jävligt jobbigt, sen spelade jag fotboll i ca 2 timmar det också, vi spelade mot några 89:or och vann :D
Jag har också hunnit göra en lista med allt som behövs fixas i mitt liv(jag, så mycket fritid hade jag idag)

Saker som ska kirras:

 1. ge Roys mamma de sista pengarna för syrienbiljetten                                   [ ]
 2. ta alla sprutor mott sjukdommar och dyl som finns där nere                          [ ]
 3. fixa visum                                                                                                 [ ]
 4. fixa pass                                                                                                   [ ]
 5. fixa solbränna                                                                                            [ ]
 6. fixa fickpengar                                                                                           [ ]
 7. fixa bättre kondition                                                                                    [ ]
 8. fixa bra kondition                                                                                        [ ]
 9. köpa shorts                                                                                                [ ]
10. börja gymma igen                                                                                      [ ]
11. plugga inför spanskaprovet på fredag                                                           [ ]
12. göra historieinlämningen                                                                              [ ]
13. plugga inför kemiprovet v.21                                                                        [ ]
14. göra matte statistiska undersökning                                                              [ ]
15. plugga till fysikprovet                                                                                   [ ]
16. köpa flera t-shirts                                                                                        [ ]
17. sälja moppen                                                                                               [ ]
18. tippa på alla EM-matcher                                                                              [ ]
19. kolla på alla Sveriges matcher iaf                                                                  [ ]
20. fixa ett sommarragg?                                                                                   [ ]
21. acceptera att staten inte kommer att ge Djurgården mark till en ny arena          [ ]
22. fylla på den här listan senare                                                                         [ ]

Så får vi se om en månad om jag har lyckats göra NÅGOT av detta. :O ska bli intressant :) väl mött

Vi ger aldrig upp...

Solen skiner, fåglarna kvittrar jag gjorde bra i från mig på båda nationella matte A och matte B, det går bra i skolan och jag har börjat träna, trots detta sitter jag här framför datorn och bloggar med huvudverk och ångest.
  Ångest med tanke på matchen igår och huvudverk för att jag inte har ätit ordentligt på hela dagen..
Jag vaknade 07:11, kollade på klockan, ett bra tag faktiskt innan jag insåg att jag hade försovit mig, jag började räkna hur lång tid det tar att åka till skolan och insåg att jag skulle ta bussen som går 07:17 eller något sådant. Jag funderade på att skippa första lektionen, men eftersom jag hade matte B nu på morgonen så var jag tvingad till att lägga på ett kol. Jag tog på mig gårdagens kläder! sprang ut utan att käka och utan att borsta mina tänder. Matteprovet var 4 timmar långt... Fy fan va hungrig man var. Men det gick bra iaf , löste mvg uppgifterna (tror jag), men fick ändå huvudverk :(
  Jag vågar inte logga in på msn än, är rädd för att bli bombad att alla knarkare, har redan fått mycket skit i skolan, även från dom som skiter fullständigt i fotboll och inte ens hejar på vraken. jag har blivit tillräckligt bombad av sms!
tex: "Haha, bli inte för ledsen, barnen på skansen vill se glada apor:)" eller " Ingen idé att tröstäta, bananerna på ica är slut"  eller som En viss joel skickade efter 0-1 målet " Är det bara jag eller vart tog ni vägen?" sen tillsist klassiska "apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa apa"
Jag har bestämt mig för att logga in i offline mode och blocka alla bajre och gnagare först, :p
Deppigt idag.. Vi ger aldrig upp djurgårn....


Evu(l) and unwanted. BURN IN HELL.

Tänkte skriva om två onda människor, två personer jag och Felix är besläktade med, iallafall med en vardera.
Två sliskiga, onda små flickor som får alla män att rysa bara vid tanken av dem. Jag pratar om våra systrar.

Varje gång jag ringer på hos Felix och öppnar dörren så ploppar det där ansiktet fram, and literally scare the SHIET outta me.
Det råder inga syskonfights mellan Felix och Sophie, därför går all negativ energi ut över mig, THANKS ALOT FOR THAT ONE.
Hon är stor, dreglar och kollar på disneychannel även när man tror att hon sover. Min syster är också ganska lik henne, God forbid. Min syster har humörsvängningar, är allmänt kaxig och hackar på dig för minsta lilla. Förvånar mig fortfarande att dessa sluga typer inte slagit sig ihop för att göra min tillvaro ännu mörkare.
Enough of this, måste gå och tröstäta innan jag blir för deprimerad.

Roy ~

Holy crap..

Söndag. Oj fan, det är lördag.
Jag mår skit, haft mardrömmar både när jag sovit och varit klarvaken.
Allt på grund av en incident natten till idag. Jag var med Felix på fest och skjöt raketer, sedan kom en brud och gav mig raketer. Det dröjde inte länge förrän jag var helt borta. Då strulade vi, och allt strulades till. Alltså jag är typ på g med en annan brud, så det känns förjaevligt.
Fan ta dig Felix som inte stoppade mig, och Nicole. Vad i helvete gjorde ni?!
Det enda goda är att Felix och Nicole träffats, de kom fan överens rätt bra. Now you've seen my bestest mate, Nicole.

Det har varit mycket festande nu på sistone, både i skolan och på fritiden. Valborg, ojoj, grabbarna+ chicksen @ joels place. Snacka om hardcore :D
Jag tänker speciellt på när Björn och Felix hade tagit lite för många bomber (kodspråk), och begav sig mot toan kramandes. Tjugo-trettio minuter senare öppnas dörren och man ser Felix och Björn ligga på golvet och stirra medvetslöst med ett retard-leende mot taket.
Felix: "Ne fan jag minns inte det :O, men jag är säker på att linnea p var inne med oss".  Nej felix. du minns inte, försök inte ! :D
Jag och Johan garvade hela tiden: "Faggots!" Hahaha.

Felix, det var ett jaevla röj @ södermalm. nejdå, vi drog inte vid tolvtiden fan, din tidsuppfattning är lika ILLA som min morsas :/ men, jag älskar dig ändå, FÄLIX <3

Roy ~

Man borde gå i penision

Fan va härligt det är att vara ledig,  5 dagar ledigt. gryyymt. Snart sommarlov för helvete! en månad! inte för att ja kommer få så mycket ledigt... har fan 3-4 sommarjobb (ett är osäkert) min ledighet börjar i slutet på juli.. då drar ju ja och royzen till syria ;D(H) Valborg var galet, mina eh "raketer" försvann på något konstigt sätt, jag han bara smälla av 8 st! skulle ju ha 12! och ja minns bara att det var caos. ja fick inte stanna kvar, någon jävel slog hål i väggen. Idag äre fest igen i någon lokal. har inga raketer till ikväll än.. Hoppas det ordnar sig.. annars blire fan inte roligt. och Roy vi ska inte dra hem vid 12 som du gjorde vid valborg om du tror det, fan heller, ikväll blire röj.. om ja får tag på eh.. raketer dvs.. ;) är hos farsan nu, han vill att jag ska spela wii med honom, får väl göra det då.. han tror han har blivit bättre än mig bara för att han har varit ledig den här veckan och övat på det.. hehe han ska allt få se vilken tv-spels-nörd jag är!

RSS 2.0