*OH.... ZHOOOOT ME!!!!!!!*

Ingen kan väl någonsin glömma Alex Schulmans krönika som rubriken förknippas med? Haha, han skrev en krönika om dagens ungdomar & fjortisar. Skrattar fortfarande av den.
Anywayz,

Lördag kväll. Jag har kastat bort ännu en helg, och jag tackar min skola så mycket för det. Jag kunde ha hittat på något med Felix igår, men efter sju dagars hårt pluggande så vill man ha en lugn och ensam fredag framför tv:n eller framför datorn. I'z killin' me.

Släkten var nyss här, vi åt en massa (okej, JAG åt en massa, släkten satt där och gjorde narr av mig; " Roy du har fortfarande inte rört den här maträtten" eller typ "Roy, ska det vara extra påfyllning, kanske 5 kycklingklubbor, en skål ris och extra sallad? vänta, jag hämtar spypåsar, någon gång måste det komma upp på grund av brist på plats".
Aja, tillbaks till det viktiga. Dom nämnde att jag och Felix skulle sova i källaren i Syrien. Skitläskigt, jag ryser redan nu (jag har sett huset, och vet hur det ser ut). Jag tänkte mig en mardrömsscenario där jag sover och katter kommer och kalasar på mig och Felix. USCH JAG HATAR KATTDJÄVLAR! stay away from me, and I wont bother you.

Hehe, Pavel, ma man. Pavel är en schtekare i IB2, dvs. diplomat från Ukraina. Han och jag hänger oftare än förr kan man säga. Han hakade till gymmet en dag, och efter enstaka övningar så sa han: " Roy, why do u want to fuck me up?" Inga kommentarer på den, seriöst.
Det roligaste var nog dagen efter, jag såg honom på väg till skolan och smög mig bakom honom då jag plötsligt tryckte till på hans bröst (han hade tränat bröst, och hade högst troligen en JAEVLA träningsvärk).
"OUCH FOR FUCK SAKE, THIS CAN'T BE GOOD". Jag rådgav Dawid (en till schtekare i hans klass) att trycka på honom här & där då & då. Pavel kommer att hata mig, but it's so worth it.
Ah, Pavel Pavel Pavel, there's more of this and you'll notice :)

Roy ~

DERBY!!

Mår illa.. Har en äcklig klump i magen som inte kommer försvinna förän ikväll klockan 10. Då den antagligen flyger ut som en boll av lättnad i from av ett skratt eller så kommer den ut genom tårar från mina ögon. Just precis det är derby idag. Har inte sovit ett piss, vaknat varannan timme för att man har drömt om mardröms senarion om matchen.  Tänk om vi förlorar? Då går jag fan inte ut på ett bra tag och ge fan i och ringa eller smsa mig, för om jag bestämmer  mig för att svara kommer det inte bli något trevligt svar.
Jag både hatar och älskar derbyn, mest hatar. Sabbar mitt liv så otroligt mycket, kan inte anstränga mig i skolan och är jävligt nervig flera dagar innan och blir sur för minsta lilla.
ah efter skolan ska jag möta grabsen, vi blir väl typ 8 st, sen drar vi in;) Finns ingen ursäkt för en djurgårdare att inte vara där.
Till något heeeelt annat, Kul att du har börjat skriva i bloggen kompis :D Fan nu är det ju jag som ligger efter :p
Keep up the good work! ~
image4
vädligt fin flagga


Becks.

Det här inlägget tänkte jag dedikera åt en ung (vääldigt ung) blondinbella, som mot alla odds är en kär vän till mig.
Becks.
Becks har gjort mig gott, (exempelvis det senaste; hon tankade arablåtar åt mig), och roat mig när jag som mest behövt det (alltid lika lägligt; när jag pluggar inför prov eller skriver klart labbrapporter).
Becks, du är ung och blond hammarbyare, så fel som det möjligt kan vara, men jag gillar dig ändå. Cheers mate.

Roy ~

KebabKungen in Da house!

Ännu en fredagskväll, och vettefan vad som händer ikväll. Jag kom precis hem från mostern, och Viktoria ringde - hon kommer förbi strax.
Jag saknar mina tumbabratz :[ (feat. tullinge triangelpojkarna ikväll - men BARA ikväll). Felix ringde för några timmar sen och sa att det var poker på g, men jag har en ovanligt tom plånbok nuförtiden.

Vill bara säga att jag är förjävla trött. Trött på skolan. Jag hade spanskaprov ganska nyligen, hoppas på vg fastän hör sket sig totalt. Förbannade pisspråk, men vad kan man göra? Jag är jaevligt sliten, the school's killin' me fo' shizzle.
Det bästa med skolan nu på sistone är att jag har fått igång min förening - "Kunglig Kebab", med mig i spetsen a.k.a. "KebabKungen". Det finns ett stort intresse hos eleverna, fastän  och medlemmarna bara ökar. Tänkte börja planera för en utflykt till, ja vad för alternativ har man, Tasty 7 kanske?

Hahaha, härligt med vår, tycker inte ni det? Det som ingjuter de där vårkänslorna är nog solen, men framför allt - Fotbollen. Jag snackar inte om vanlig sju-mot-sju. Nejdå, inget svenskt fjoll-spel. Vi snackar om töönga grejer. Volley med spark.
Jag och grabbarna i klassen har börjat lira det (äntligen lirar vi med mina regler, hatar deras äckliga fjoll-regler gjorda för wusses).
Ojoj, som jag fått in sparkar på var och en utav dom. Jag har faktiskt fått blåmärken (inte av att bli sparkad, utan av att sparka så ofta och så hårt). Älska den fina bollsporten. Älska våren som äntligen är här. Ju ljusare det blir desto mindre är det kvar till min och Felix's resa till Syrien - me längta so much.

En sista sak; idag på matten så var det inte första gången en lärare kommenterat mina matvanor. Jag hade ätit lite mat, och skulle kasta skräpet då matteläraren plötsligt utbrister: "Is that only waste? I wonder how much it was when it had food in it" eller något liknande. Fatta att jag också har känslor, och att mat är ett väldigt känsligt ämne för mig. Jag har en passion för mat - Face it or fuck you.

Slutligen vill jag bara påpeka att denna bloggs no.1 fan ville bli nämnd.
Elsa, du är jaevligt blond, fast rolig på ditt eget lilla vis.

Bytheway, Vickzy e här och jag måste pysa.
Ciao for now.
Roy ~


Ohhh, right there..

Lördag morgon, och jag sitter här vid datorn. Jaja, don't blame me, jag måste.
Jag minns att jag lovade Felix att skriva här två gånger i veckan =D, men Felix kan inte få som han vill hela tiden (Btw, eat meat you cunt).
Felix verkar fortfarande skriva sms till min mobil och väntar på svar från mig. Felix, efter tre veckor så måste du snart haja. No tengo dinero. :D Ring istället föfan.

Det kommer att bli jaevligt pinsamt på måndag, rykten kommer att spridas.
Det är så att jag lattjade på gymmet i torsdags med Daniel och Babak (som tog gymmandet mer seriöst än vad jag gjorde). Vi var ensamma i det rummet, men det fanns brudar på löpmaskinerna, real hotties.
Det ena ledde till det andra, and I made a fool out of ourselves.
Babak och Daniel hjälper varandra med en magövning, det ser ut som att Daniel "rider" Babak på mattan där han ligger på rygg.
Kul som jag hade så hoppade jag på båda, och skrek för alla barn i världen - böghög no.1 for the day, och började låtsasjucka mot dom. Äcklig timing gjorde att brudarna kom just då, och jag skrek och hoppade till och sprang till bicepscurlen.
Babak, värsta skojaren, fortsätter att garva medan jag försöker dölja ansiktet.
"GAY GAY GAY" tänkte nog tjejerna och försökte hålla sig från skratt.

Menmen, nu är det så att jag har en massa spanska pluggande att se fram emot :/, har nationella på onsdag och det verkar som att jag inte kommer ha något annat för mig.
Ciao for now ~ Roy.

typ 850:e fredagen i mitt liv?

Najs med fredag igen ;D synd bara att man har ångest för att man ska jobba imorn x) Får tare lugnt ikväll ska dra till Anna senare, så blir väl rätt chill:) Veckan har gått gryyymt segt, fett med läxor och shit, skönt att fet många lektioner är typ intällda nästa vecka (:
Igår var jag inne med Annie i stan och köpte plåtar till Dif-halmstad på söndag, vi ska gå :p typ hennes första match, haha :D Hon ville bjuda mig först! fet snel. Och derbyt skulle hon tydligen också med på =) chill! På tal om igår så fick Hampus en köttbulle i sin fil igår på lunchen :p Han skulle gå och hämta en yougurt? och han ville inte hämta mjölk åt mange samtidigt så han och ja la en köttbulle i hampus fil. vilken jävla min han fick när han stoppa in den i munnen, haha xD
Torskade pengar på poker i skolan dessutom.. Alla grabsen i klassen (eller typ 9 st) har börjat lira poker på ratserna med mynt, det har blivit asseriöst! :P När man torksar en krona börjar man fan lipa :] fast ligger fortfarande på plus.. hade med mig 20 kr, vann typ 25 kr första dagen sen har det gått neråt men ligger fortfarande på plus, har itne börjat låna som vissa andra, hehe..
KÄK NU!

Virginity.. away!

Första gången jag skriver här på denna blogg, min och Felix.
Tänkte börja med att berätta en dröm jag hade häromdagen.

Jag sov över hos Felix, och det var äckligt ljust ute. Det hade snöat, och det var påsklov. Felix daskade mig på pannan med handen (?), och väckte mig precis lika våldsamt som min morsa vanligtvis gör (jag föredrar pappsens väckningstaktik; pappa masserar i runt 20 minuter). "ROY, SNÖÖÖÖ!"
Med snö kommer en av svenskens allra favoritsport, nämligen skidor. Det var uppenbart att vi skulle ägna dagen åt den tidsfördrivande och eleganta skid-sporten.
Felix väcker Martin, och ringer Björn: "Skidor, idag.."

Björn kommer till Felix' hus (tål att nämnas att det ska säljas :[</3), och vi alla beger oss mot skogen mittemot villaområdena.
Vattendrag och träd är inga hinder för oss, vi är Tumbabratzen - inget kan stoppa oss.
Plötsligt fanns där Aspen. Dock i form av höga skidbackar, och vi fanns på dess topp, eller ja vi hade en liten bit kvar, då jag plötsligt börjar glida bakåt. Jag anstränger mig för att inte glida isär från Felix och grabbarna, men jag lyckas inte.
Även i mina drömmar så glider jag och Felix isär , :[ Bättre blir det inte efter att han flyttat.

Nåt jag däremot vekrligen ser fram emot, är min och Felix resa till Syrien. Ojoj, det blir härliga tider.
För att göra er gröna av avund så tänkte jag berätta några grejer vi kommer att göra där borta.

Röka vattenpipa dagarna i ända, styrketräna med machomän (vi tillhör också den gruppen förstås), käka grymt god glass (ingen pinne, det ska vara i skål), sola och bada i alla lyxpooler runtom i Syrien, kanske besöka havet, besöka barberaren för att jag ska få min skägg och musche trimmad,  tatuera oss, röka mera vattenpipa och jaga arabbrudar (wtf? det var Felix idé, inte min..)!
Grymma tider att se fram emot, vad skulle man ha gjort utan sin käre mate Felix Hedberg?

Lätt min grymmaste polare, och (säg inte det här till Viktoria) min verklige Bästa Vän.
En jävligt bra idé att starta en blogg, tyvärr så lever jag på latmanssidan av livet, men jag ska försöka ändå!
<3

Nöjd med kryss?

Dags för Stadionpremiär och så bänkar vi oss där, och höjer våra röster för vårt lag!
Preimärmatch på stadion idag, mot ett malmö i toppform. inledningen kunde ju ha varit lite bättre.. 0-1 efter mindre än 3 minuter... Men som vanligt krigade sig dif in i matchen och tog över. kvitterade men det räckte tyvärr inte. 1-1 stod sig till slutet och enköpings-killarna Martin och Rajja fortsätter att brilljera.
Jag Sjukanmälde mig från donken idag för att se matchen, och gissa hur dum jag är? När jag och Victor är på centralen så är vi hungriga. Cheeseburgarna var för dyra på BK så jag sa, men vi kan ju käka på mitt jobb. Vi gick in på donken (bredvid O'learys övervåningen på centralen) och när vi kommer in på donken se rjag min chef och ser att han är på väg att vända sig, och då kommer jag på " SATAN! JAG ÄR SJUKANMÄLD! undra va han hade sagt om jag stod där inne klädd för match, som tur var såg han mig inte för jag tokspurta ut därifrån, Victor fick sig en liten chock men det löste sig.
Efter matchen träffade jag Totte och Junioor, vi drog hem till Jocke i storvreten och, tja va vi gjorde där behöver jag inte skriva (Min mamma kanske läser detta?) Kom hem vid halv 1, han lira 20 min cs med björn, jalle och joel. Sen vare dags och sova.. tjaa efter jag skrivit klart det här såklart!

image3
Bilden har inget med kvällen att göra, en fin bild som min syster tagit bara.


Design =)

Måste bara tacka Chriszy för den fina designen på vår blogg, inte direkt de finaste bilderna på mig och Roy men men.. :p

<3


GÖTT MED AS IGEN (H)

Såå jävla härligt!
Söndag var sjukt härlig.. Strålande sol, Match i Norrköping, 6000 difare på läktarn och underbar stämning och VINST!
Det ända dåliga var på pizzan nere i peking, vi såg några från dfg där.. Fy fan va ja hatar dom.. sabbar fotbollen så jävla hårt, ser så jävla töntigt ut när dom går där med blåtiror och stone island jacka.. och victor hittade PLAST bland sina pommes xD och på råttis så kryssade gnaget mot bönderna från kalmar.
på måndagen var det tungt att gå till skolan.. var bakis och hade glömt att ställa om till sommartid så missade första lektionen... Jag drog till farmor på bruket efter skolan, tränade träffa totish och oscar sedan kollade jag på fotboll, malmöiterna mot regerande mästerna blåvitt.. Jävligt bra match faktiskt, speciellt från malmös sida, dif möter dem på lörda.. blir tufft...
Idag så började jag 12 >8) ! men fick inte njuta av sovmorgon eftersom jag hade en läxa som var tvungen att göras.. första plugg på veckor faktiskt. Vi hade engelskaprov i skolan också, eller man skulle skriva en recension på en engelska bok (Unaranged marriage) lite svårt för mig som  inte hade läst boken men jag skrev det ja hört folk prata om (fick även lite tips av mats innan). jag skrev 3 ½ sida x) mer än många trots att jag inte läst den. troligen skit men iaf. Jag fick en windows installations-CD av rasmus idag, så nu kan ja äntligen fixa min trasiga dator =D håller på att frmatera om den nu faktiskt.
ikväll är det CL!!! ska se Roma-Manchester U på sexan :)
Hade gött <3

Lärde mig en ny låt i peking förresten, gick nått såhär:
Nittioåtta, visst är det sjukt
Ett lag vann guldet, i svart och gult.
Nu har det gått så länge sen dess
Då sjunger vi sången dom hatar mest:
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsvin
10 år sen, gnagarsivn

//Felix

RSS 2.0