Norrköping om lite mer än 30 timmar...

Felix här...
Sitter här i vretish i tumba. ett barnvänligt område i söderort. Mitt första egna inlägg :D
Idag vaknade jag vid 12 och gick och gymmade (starkt gjort!) jag har bestämt med både Roy Och Totte att komma igång med gym på allvar nu. går väl sådär..
åkte till stan och hjälpte Sara att fixa plåt(biljett) till norrköping, för på söndag drar vi, Jag victor, victors kompis och sara! FORZA DIF!! <3
käkade på La Rosa i tumba.. sen skulle man möta Totte och Robin men hade självklart glömt en påse på restaurangen med träningskläder och lite annat... skulle gå och möta Chriszy, 19:40 smsa hon och sa att hon skulle va hemma om en kvart så jag knallade ditåt. hon kom typ efter 20:10? fan iskallt på ehnnes jävla trappa! och jävla sköldkotte(blandning av igelkott och sköldpadda) glodde på mig!
Efter det drog v hem till Robin och chilla där va redan:
Robin, Totte, Roy,Junior, Fredde och John!  Vi hade trevligt kollade på lite roliga videos på datorn, bla en från redtube.. FARTPORN!
VI gick ut sen och mötte johanna och danne, sen stod vi vid en busshållsplats och roy ställde sig bakom totte på alla fyra och jag puttade totte så han ramlade (nästan) så bråkade vi hela vägen hem Jag Junior Totte och Roy..
Imorn ska jag jobba på Donken 10-19 sen slagga hos farsan. Hade gött!!
image1


Ny FRÄSCH BLOGG!? från Felix och Royan ;D

Ny blogg ny start, nya tider.. Felix och Roy, klasskamrater från förr och nu så nära vänner som möjligt är! Tänker nu dela med sig vad som händer i varandras liv för att ha koll på varndra! för på sista tiden har vi glidit ifrån varandra? Let the magic begin...

RSS 2.0